Wie ben ik?

Ik ben Daniëlle Vreugdenhil-van Elteren. Geboren in 1963, als oudste van drie kinderen. In 1987 ben ik getrouwd met Ton Vreugdenhil en samen hebben we drie kinderen gekregen, die inmiddels volwassen zijn. In mijn leven heb ik ontdekt dat de kwaliteit van leven voor een groot deel wordt bepaald door de manier waarop we samenzijn met anderen. Mij verbonden voelen en weten met de ander geeft mij rust en vreugde.

Relatietherapie als passie

Het is mijn passie om relatietherapie te geven. Dit komt voort uit mijn verlangen om mensen in nood te helpen. Het raakt mij keer op keer als een relatie tussen twee mensen uit elkaar dreigt te vallen. Vaak is herstel mogelijk wanneer mensen gemotiveerd zijn om hulp te zoeken en deze krijgen.  

Door de schrijnende gezinssituaties die ik met enige regelmaat tegenkom, wil ik graag ook aan de voorkant van het probleem beschikbaar zijn. Dit door de relatie in nood richting te laten zien naar herstel. Mijn andere drijfveer is de ontroering, die bij zowel de echtparen als bij mijzelf vrijkomt wanneer mensen elkaar opnieuw ontmoeten, contact krijgen en er herstel plaatsvindt.

Ik leef vanuit een christelijke levensovertuiging.